fbpx
Upp

Workshops

 
 
***MER INFO INOM KORT!***
 
Välkommen till en workshop om Ashtanga yoga på MittGym!
 
Syftet med workshopen är att du ska lära dig grunderna i Ashtanga yoga, en dynamisk och atletisk form av yoga. Ashtanga kallas även “Yoga Chikitsa”, som betyder yogaterapi. Det är en stärkande och utsträckande form av yoga som passar alla nivåer.
 
Ashtanga yoga består av asanas eller yogaställningar som har en viss ordning och som stärker nervsystemet och kroppen. Det är ett system där varje yogaposition förbereder kroppen inför nästa.
 
Vi kommer att gå igenom Solhälsningar A och B, stående, sittande och avslutande yogapositioner som ingår i denna yogaserie. Denna yogaserie kallas “Ashtanga Primary Series” men vi kommer att praktisera en enklare variant som heter “Modified Primary Series” (MPS).
 
Du kommer att yoga efter dina förutsättningar, yogaläraren kommer att hjälpa dig att hitta rätt teknik för att förstärka din yogaupplevelse.
 
Investering: Medlemmar på MittGym: Helt kostnadsfritt Övriga: 250 kr (betalas endast via Swish)
 
Anmälan för att säkra din plats: Fyll i formuläret nedan med dina uppgifter Swisha till (om du INTE är MittGym medlem) : 123 461 64 62
 
Observera:
Endast de som anmält sig via e-mail/formulär och betalat, om ej medlemmar, är säkrade sin plats.
 
Begränsat antal platser!
 
Varmt välkommen!
 
➡️ Länk till evenamanget på Facebook: Klicka här!

[contact-form-7 id=”3254″ title=”Kontakt”]

Gratis yogaövningar för dig som lider av stel nacke/spända axlar

Jag skickar dig en e-bok med några yogaövningar som hjälper dig att bli av med problemet. Lämna din e-postadress här och prenumerera på mitt nyhetsbrev så skickar jag dig övningarna - helt kostnadsfritt!

Jag kommer inte skicka dig något spam.