fbpx
Upp

Min nya e-bok – helt gratis!

Roberta Del Rosso Yoga / Yoga  / Min nya e-bok – helt gratis!

Min nya e-bok – helt gratis!

Få en e-bok helt gratis!
Stel nacke och spända axlar? Lämna din e-postadress så får du en snabb och effektiv yogainstruktion för att motverka detta, helt kostnadsfritt!
Jag kommer inte skicka dig något spam.
Hej!

Om du prenumererar på mitt nyhetsbrev, genom att lämna din e-postadress, skickar jag dig min nya e-bok om “Bemästra kråkan” helt kostnadsfritt så att du, med tre enkla steg, kan lära dig din första armbalans: kråkan (bakasana).

Du hittar formuläret högst upp på denna sida.

Testa och berätta sen om du tyckte att det blev lättare för dig att lyfta upp i denna armbalans. Kom ihåg att du måste öva ofta om du vill kunna lyfta upp i kråkan. Ta ett steg i taget och använd även mina tips i e-boken för att förbereda din kropp inför denna position.

Stort lycka till!

Kram
Roberta

Roberta Del Rosso
Roberta Del Rosso

Jag som driver Yogalivsstil heter Roberta. Min stora passion i livet är yoga! Jag har utövat yoga i många år och har varit licensierad via SAFE sen 2015 och innehar även ett 200-timmars Ashtanga Vinyasa certifikat som är godkänt av Yoga Alliance.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar