Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/b/6/yogalivsstil.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/b/6/yogalivsstil.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/b/6/yogalivsstil.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468 Yoga för självkärlek | Roberta Del Rosso Yoga
Upp

Yoga för självkärlek

Roberta Del Rosso Yoga / Meditation  / Yoga för självkärlek

Yoga för självkärlek

Självkärlek: vad är det? Det är att älska och acceptera sig själv helt och fullt, precis som man är!

Det är förstås lättare sagt än gjort. Hur många gånger säger inte din inre kritiker att du borde vara snyggare, smalare eller bättre på det ena eller det andra?

Det är dags till att hitta tillbaka till självacceptans och älska alla delar av den du är och ja – det är möjligt, jag lovar! Du undrar nu: blir jag inte självupptagen om jag älskar mig själv? Svaret är förstås: NEJ! Tvärtom, för att kunna älska andra måste du börja med dig själv och det är inte en klyscha utan det är nödvändigt för att kunna må bra både psykiskt och emotionellt.

Du kan öka din självmedkänsla och självkärlek på många sätt men jag tycker att yoga och meditation hör till de bästa. Genom yogan kan du börja känna efter hur du mår i din kropp i stunden, du blir kroppsmedveten och närvarande. Samma sak gäller när du mediterar och är fullt närvarande i stunden genom att följa dina andetag. Tro mig, jag har själv lidit av dålig självkänsla och jag vet att dessa två fungerar! Andra sätt kan vara att göra det man tycker om och säga nej om något inte känns rätt, att sätta gränser är otroligt viktigt.

Yoga, andningsövningar, mjuka och inkännande rörelser, meditationer och affirmationer kommer att hjälpa dig eller inspirera dig till att återvända till självacceptans då alla föds med denna gåva men med åren tenderar vi att glömma bort att vörda den och i vissa fall försvinner den helt.

Det får vara slut på självkritik och oacceptans, jag vill att du ska börja sakta men säkert se dig själv i spegeln och säga: jag duger, precis som jag är! Jag behöver inte ändra någonting för att jag ska älska, acceptera och uppskatta mig själv precis som den jag är JUST NU! Sen kan du förstås välja att förändra vissa delar som du inte trivs med MEN denna förändring ska inte vara nödvändig för att du ska känna dig tillfreds med dig själv.

Du är fantastisk precis som du är – kom ihåg det!

Vi hörs snart igen!

Kram,

Roberta <3

Roberta Del Rosso
Roberta Del Rosso

Jag som driver Yogalivsstil heter Roberta. Min stora passion i livet är yoga! Jag har utövat yoga i många år och har varit licensierad via SAFE sen 2015 och innehar även ett 200-timmars Ashtanga Vinyasa certifikat som är godkänt av Yoga Alliance.

Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.