Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/b/6/yogalivsstil.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/b/6/yogalivsstil.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/b/6/yogalivsstil.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468 Workshop 26/5: Rocket Vinyasa på Mamita! | Roberta Del Rosso Yoga
Upp

Workshop 26/5: Rocket Vinyasa på Mamita!

Roberta Del Rosso Yoga / Yoga  / Workshop 26/5: Rocket Vinyasa på Mamita!

Workshop 26/5: Rocket Vinyasa på Mamita!

Kom och testa en rolig, lekfull och dynamisk yogaklass med lite mer utmanande ställningar som passar för alla nivåer!

Vi kommer att inleda workshopen med en kort meditation för att grunda oss och sedan flöda genom en Rocket Vinyasa yogaklass. Rocket Vinyasa är en lekfull och energigivande yogaform i högt tempo som innehåller bl. a. armbalanser och bakåtböjningar. Rocket Vinyasa skapades av Larry Schultz under 80-talet.

Efter meditationen praktiserar vi Rocket Vinyasa serien och därefter kommer vi att gå igenom armbalanserna och andra mer utmanande positioner (såsom huvudstående). Då vi bryter ner dessa yogaställningar kan du testa dem även om du inte har praktiserat dem tidigare. Dessa armbalanser kommer att vara tillgängliga för alla då vi kommer att gå igenom dem stegvis och du kan alltid stanna närhelst du önskar.

Denna yogasekvens gör dig starkare och gladare! Vi kommer även att jobba med vår core-muskulatur, kroppens kärna, samt med andra energigivande yogapositioner!

Har du testat Ashtanga yoga tidigare är denna workshop utmärkt för dig.
Rocket Vinyasa bygger snart upp din styrka samt ökar din flexibilitet!

Vill du testa denna yogasekvens som rensar nervsystemet och gör dig gladare och piggare är du välkommen att anmäla dig här på min hemsida: www.yogalivsstil.se. Du behöver endast klicka på: ”Kontakt”, fylla i din mejladress och slutligen skriva i meddelanderutan: ”Rocket Vinyasa workshop”, så är du anmäld. Jag besvarar med en bekräftelse på att jag mottagit din anmälan.
Anmälan är bindande men kan överlåtas vid t.ex. sjukdom.

Plats: Mamita – Vikingagatan 29 – Stockholm
När: 26/5 – kl. 14-16
Kostnad: Workshopen kostar endast 200 kr.
Nivå: Fördelaktigt om du har viss yogavana men även nybörjare är välkomna!
Om yogaläraren: Certfierad i Ashtanga vinyasa-, Rocket vinyasa- samt Yin yoga.
Övrig info: Mattor, bolster och andra yogatillbehör finns.

Hjärtligt välkommen!

Roberta Del Rosso
Roberta Del Rosso

Jag som driver Yogalivsstil heter Roberta. Min stora passion i livet är yoga! Jag har utövat yoga i många år och har varit licensierad via SAFE sen 2015 och innehar även ett 200-timmars Ashtanga Vinyasa certifikat som är godkänt av Yoga Alliance.

Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.